Bezoekregistratie

In onze Digitale studiezaal vindt u bronnen die u online kunt raadplegen. U moet eerst een account aanmaken om toegang te krijgen, afbeeldingen te raadplegen en eenheden te kopen. Daarna kunt u inloggen om de beelden in onze Digitale studiezaal te bekijken. Onze Vrienden (donateurs) hebben aanzienlijke voordelen, waaronder 500 gratis eenheden per contributiejaar voor het raadplegen van afbeeldingen in de Digitale studiezaal. U kunt Vriend worden nadat u uw account hebt aangemaakt.

Let op: Per 1 juli 2016 vervallen alle eenheden !!!

Vrienden van het CBG krijgen vanaf 1 juli 2016 gratis toegang tot de Digitale Studiezaal (met een maximum aantal downloads per dag). Niet-Vrienden kunnen vanaf 1 juli 2016 toegang verkrijgen tot de Digitale Studiezaal na betaling van een dagprijs. In verband hiermee is de mogelijkheid om 200 of 500 eenheden te kopen vervallen en is de prijs voor 100 eenheden verlaagd. Houd dus bij eventuele aankoop van nieuwe eenheden rekening met de vervaldatum van 1 juli 2016.

Op dit moment is het CBG een nieuwe website voor alle collecties aan het bouwen. Om deze reden kunt u op deze website geen account meer aanmaken. U kunt deze collecties wel benaderen via onze nieuwe website http://cbgverzamelingen.nl/vrienden.


Inloggen.

 

Wachtwoord vergeten? Klik hier.